English | Español | Français | Nederlands

Wat te doen bij een STOP: 0x0000008E (STOP 0x8e)? Hoe te repareren?

0x0000008E is een kritieke fout. Repareren zo spoedig mogelijk onmiddellijk als u wilt voorkomen dat verdere schade aan uw systeem en belangrijke bestanden..

Bent u niet een computer expert, gebruiken de volgende eerste-hulp-oplossingen:

 • Gratis Downloaden van het Programma voor het repareren van 0x0000008E-fout0x00000008E oplossen: Gratis Downloaden
 • Dit is mijn favoriete programma, omdat het alle fouten die ik had vastgesteld, met inbegrip van de 0x0000008E.
 • Het herstelt automatisch een breed scala van computerproblemen, zoals 0x0000008E en andere blauw scherm fouten, bevriest, .dll en .sys bestandsfouten, beschadigde systeembestanden en het register en andere problemen.
 • Dit programma heeft reeds bevestigd meer dan 1 miljoen computers.
 • Het wordt vaak gebruikt door PC technici verwijderen Windows fouten te herstellen van beschadigde systemen.
 • Installeer het programma en start het.
 • Laat het programma uw computer te scannen en de fouten herstellen.

Dit programma geholpen computergebruikers uit meer dan 70 landen
reparatie fout 0x0000008E en andere systeemfouten!

USA Canada United Kingdom Australia New Zealand Germany France Belgium Netherlands Israel Norway Sweden Italy Finland Denmark Ireland Austria Switzerland Iceland United Arab Emirates Mexico Brazil Spain India ... En nog veel meer!
Als 0x0000008e blijft (dat is onwaarschijnlijk) of als Windows tijdens het opstarten in de veilige Veilige modus,
probeer dan de oplossingen die wij stellen voor op deze pagina, één voor één. Alle stappen en software zijn professionele aanbevelingen van computer deskundigen, de Microsoft bedrijf en gebruikers die met succes gerepareerd 0x0000008E. Als u niet een computer expert bent, raden wij gebruik van gespecialiseerde software die wij op deze pagina omschrijven.

Wanneer de fout STOP: 0x0000008E optreedt

 • Tijdens het afsluiten of opnieuw opstarten
 • Willekeurig: u krijgt 0x0000008E nu en dan zonder een duidelijke reden. Uiteindelijk, de fout verschijnt steeds vaker, dan Windows zal niet opstarten op alle
 • nadat bepaalde acties uitgevoerd op uw computer: weergeven, inhoud van een CD of DVD, het starten of het spelen van een spel.
 • na een upgrade van de videokaart of RAM
 • na het bijwerken van stuurprogramma ‘s
 • na de installatie van servicepacks voor Windows

Veel voorkomende oorzaken van de fout 0x000008E

 • malware (virussen, Trojaanse paarden, rootkits) en de schade die ze naar Windows veroorzaakt
 • defecte of beschadigde systeembestanden (dll- en sys-bestanden)
 • registry problems (invalid references or damage)
 • problemen met stuurprogramma’s (Widnows systeem bestuurders, in zeldzame gevallen - 3rd verschijnende partij stuurprogramma’s)

Dat is de reden waarom wij raden dit programma .

 • Het verwijdert virussen en herstelt de schade die het virus hebben gedaan naar Windows
 • Het herstelt alle beschadigde systeembestanden en alle problemen met systeemstuurprogramma ‘s
 • Het herstelt de integriteit van uw systeem en het register

0x00000008E oplossen

Stap 1:

0*0000008E en Virus

Als STOP: 0x0000008E willekeurig verschijnt en u Windows kunt starten in de veilige modus, u moet uw systeem op virussen controleren.

Als het foutbericht ook de code 0xC0000005 bevat, raden we te scannen Winodws met het programma voorgesteld op deze pagina. 0xc0000005 verwijst naar ongepast gebruik van het systeemgeheugen (toegangsfout in het interne geheugen). Dergelijk gedrag is typisch voor veel kwaadaardige programma’s. Specifiek, een van de exemplaren van de fout “0x0000008E 0xC0000005” kan worden veroorzaakt door het HaxDoor-virus.

In dit geval, is een typische foutbericht de volgende:

STOP: 0x0000008e (0xc0000005, 0x00000120, 0xfd28eaa4, 0x00000000) KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e)

HaxDoor-virus is zeer geavanceerd. Het maakt een verborgen proces, en deze huiden zijn bestanden en registersleutels met de hulp van een driver, waardoor het op uw computer. Heel vaak, is de naam van dit stuurprogramma Vdmt16.sys of Vdnt32.sys. Wees voorzichtig! HaxDoor-virus herstelt alle zijn bestanden, zelfs wanneer u ze verwijdert! Dat is de reden waarom het is moeilijk om dit virus te verwijderen. Bent u niet een PC technicus, scan uw systeem met de software die wij hebben voorgesteld op deze pagina. Deze tool niet alleen detecteert en verwijdert virussen, het verwijdert ook uit het register alle vermeldingen die zijn gekoppeld aan het virus. Bovendien, dit in de enige tool die de schade door een virus herstelt (geen andere software kan dat doen!).

Als u een technicus bent, kunt u proberen om te vinden en het HaxDoor-virus handmatig te verwijderen.

Stap 2:

0x0000008E en Register

0x0000008E en andere Windows-fouten worden vaak veroorzaakt door problemen met het register. Windows-register als vaak genoemd een enkel punt van mislukking. Dit betekent dat alles in uw computer is gekoppeld aan het register, en als het register niet lukt, zal het hele systeem worden gehandicapten.

Meerdere ongeldige registratieingangen opstapelen wanneer u installeren en verwijderen van programma’s, met name wanneer u een oude programma niet verwijdert voordat u een nieuwe versie van het installeert. U kunt controleren de registervermeldingen en het handmatig herstellen. Dat zal echter een heleboel tijd en het risico tot schade belangrijk registervermeldingen is extreem hoog. Handmatig herstellen wordt aangeraden alleen aan computer deskundigen. Aangeraden om te gebruiken van de software die we boven aangeboden, vooral als u niet weet precies wat de oorzaak van de fout. Dit programma bevestigt niet alleen het register, maar ook de meeste andere oorzaken van fout 0000008E.

Stap 3:

Ox8E en probleem met Hardware of Windows-stuurprogramma

Probeer te onthouden van alle veranderingen die gebeurd in uw systeem voordat STOP: OxOOOOOO8E en het blauwe scherm verscheen. Bevorderde u hardware? (RAM, videokaart)? Heb je alle nieuwe apparaten installeren? Heeft u bijwerken of installeren van terts-verschijnende partij stuurprogramma?

Hebt u een Nvidia-videokaart, foutbericht bevat “nv4_disp.dll STOP: 0x0000008E” zin? Als Windows vastloopt wanneer u probeert uit te voeren van een bepaalde actie op een apparaat die u zojuist hebt geïnstalleerd, zou dit een probleem met een stuurprogramma.

Als u van de fabrikant van stuurprogramma’s gebruikt, bijwerken. Als dat niet helpt, informeren de leverancier over het probleem. Als u stuurprogramma’s van derden, verwijderen of uitschakelen van hen, en ongerept stuurprogramma’s van de fabrikant gebruikt.

Als Windows bij het opstarten crasht, verwijdert u onlangs geïnstalleerde hardware en zien of dat de oorzaak was. Er is een universele methode die helpt om te vinden van de oorzaken verband met hardware of stuurprogramma’s houdt. Deze methode is het meest effectief als je fout OxOOOOOO8E bij het opstarten.

 • Configuratie van uw computer zo eenvoudig mogelijk maken. Verwijder alle onlangs geïnstalleerde apparaten en stuurprogramma’s.
 • Installeer stuurprogramma’s en apparaten een voor een totdat de fout opnieuw verschijnt. Vaak, bevat het foutbericht de naam van het problematische stuurprogramma.

Soms, RAM zorgt ervoor dat de STOP: 0x8E probleem. Zorg ervoor dat:

 • uw nieuwe geheugen is compatibel met het moederbord
 • uw computer maakt het mogelijk om de grootte van het systeemgeheugen die u gebruiken installeren
 • RAM is correct geïnstalleerd

Als al het bovenstaande is correct maar STOP: 0x0000008E en blauw scherm nog steeds weergegeven, testen van uw geheugen met MemTest86 om te controleren of het is defect. Als het defect is, moet u aan repalce uw RAM.

Als u STOP: 0x0000008E bij het opstarten na installatie van een nieuwe harde schijf, opstarten in de veilige modus en de schijf formatteren. Soms dat het probleem is opgelost.

Stap 4:

Wijzigingen in het systeem en foutcode 0x0000008E

Als er geen geheugen of andere hardware, u bijwerkt of nieuwe stuurprogramma of andere programma’s installeren? Opstarten met laatst bekende juiste configuratie optie om sommige recente wijzigingen in het register ongedaan te maken.

Deze optie geldt alleen voor de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet. Als alternatief, gevorderde gebruikers kunnen proberen systematiek weergeven premieaffaire of functie Vorig stuurprogramma. Na dat, start u de computer opnieuw en zien of dat helpt. Als het probleem verdwijnt, werd 0x0000008E waarschijnlijk veroorzaakt door een stuurprogramma voor nieuwe of wijzigingen in de Windows-configuratie. Echter, deze zijn de kritische methoden die invloed kunnen zijn op meer van systeeminstellingen dan u wilt.

Als u niet uw stuurprogramma’s bijwerken, bijwerken. Nieuwe versies van stuurprogramma’s uitbrengen leveranciers vaak omdat de vorige versies bugs hebben en fouten op computers veroorzaken. In sommige gevallen, die 0000008E en het blauwe scherm volledig verwijdert. Aangeraden om te gebruiken alleen de oorspronkelijke stuurprogramma’s geleverd door de leverancier.

Stap 5:

Foutbericht 0x0000008E en Windows servicepack

Installeer alle de laatste Windows servicepacks, patches en updates. U kunt Microsoft Update, een speciaal programma dat belangrijke updates van Windows, automatisch geïnstalleerd, of u kunt dat handmatig doen. Windows servicepack kan worden effectief in de volgende gevallen:

Stap 6:

BIOS-configuratie

Als u instellingen voor het geheugen in BIOS hebt gewijzigd, terug naar de standaardconfiguratie. Afschrikken BIOS geheugen instellingen kunnen leiden tot STOP: 0x8E fout.

Stap 7:

Rustock rootkit v 1.2 en blauw scherm 0x8E

Uw PC kan worden besmet met de Rustock rootkit v 1.2, als de volgende voorwaarden voldaan wordt:

 • Windows BSOD 0x0000008E wordt weergegeven in de normale modus, maar er is geen fout in de veilige modus.
 • U hebt geopend verdachte e-mails of gebruik gemaakt van sociale netwerken voor STOP: 0x0000008E verscheen

Neem een kijkje op minidump. Vermeldt het Rustock rootkit v 1.2 of andere rootkits, evenals het pad naar hun locatie? Zo ja, probeer dan de volgende acties om het te verwijderen:

 • Herstart uw systeem met behulp van de herstelconsole van Windows
 • Selecteer R om de herstelconsole te openen.
 • Type DISABLE pe386 op de opdrachtprompt van de herstelconsole
 • Typt u Exit

Wij raden echter aan het hulpmiddel dat niet alleen malware, virussen en Trojaanse paarden verwijdert maar ook herstelt de schade die ze hebben gedaan om uw systeem te gebruiken!

Scan uw computer kostenloos nu!

Stap 8:

Beschadigde harde schijf

Helaas, 0*8E en andere blauwe schermen kunnen een teken van een beschadigde harde schijf. Back-up van alle belangrijke gegevens nu in het volgende gebeurt:

 • u krijgt regelmatig blauwe schermen
 • uw computer “bevriest” en u moet opnieuw beginnen van het
 • BIOS detecteert uw harde schijf bij het opstarten geen

Vergeet niet dat gegevens het kostbaarste goed op uw computer is. Altijd verzorgen van uw gegevens als u fout 0x0000008E of andere computer problemen ondervindt, en kritische systeemfouten tijdig te herstellen!

Stap 9:

STOP 0x0000008e en watchdog.sys

STOP 0x0000008e treedt op in watchdog.sys wanneer gebruikers video bestanden openen in het gebruik van Cyberlink PowerDVD, MediaClassic speler, XPCE2005, of ze kijken naar Youtube-video’s of andere flash video’s na het bijwerken van Adobe Flash Player.

Foutcode 0x0000008e kunnen ook verschijnen na het bijwerken, opnieuw installeren of verwijderen van een antivirus programma (Norton, Kaspersky, Adaware, Spy Hunter).

Een frequente (en niet aangenaam) aanbeveling is om het systeem opnieuw te installeren. Echter, als u niet wilt verliezen al uw programma’s en instellingen te Windows opnieuw te installeren, er zijn manieren rond. Lees meer over 0x0000008e en watchdog.sys

STOP: 0x0000008E na een schone installatie van Windows 7

Zorg ervoor dat u bijgewerkt BIOS vóór installatie van Windows 7 (Als u BIOS helemaal bijgewerkt). Verkeerde opvolging van deze acties kan leiden tot fout 8E. Doen van deze dingen in de juiste volgorde elimineert het probleem :)

Hotfixes voor foutbericht 0x0000008E

De voorbeelden van 0x0000008E onderstaande fout kunnen worden hersteld door middel van hotfixes. Houd er rekening mee dat elke hotfix reparaties slechts één specifieke geval van 0x0000008E. Andere gevallen 0x0000008E vergt andere oplossingen of hotfixes.

De software die we op deze pagina aangeboden fixes alle fouten die een hotfix, nodig omdat het automatisch alle onjuiste, verouderde of beschadigde Windows-bestanden met goede bestanden genomen uit Windows vervangende bestanden database vervangt.

Windows 7 en Win32k.sys

Het foutbericht “STOP: 0x0000008E KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED” verschijnt vaak in Windows 7 te wijten aan conflictsituatie in de Win32k.sys Soms, vermeldt het foutbericht het bestand Win32k.sys. U kunt ook de verwijzing naar Win32k.sys in het bestand minidump zien. Microsoft bevestigd dat dit het probleem van een defecte Windows-bestand is en een hotfix voor Win32k.sys aangeboden(Knowledge Base 2724781).

Windows 7 en Ataport.sys

Af en toe, treedt 0x0000008E op bij reboot of aanmelding bij uw Windows 7-account. Als een regel, het foutbericht of het bestand minidump verwijst naar ataport.sys, een Windows-systeem-stuurprogramma. Ataport.sys kan worden achterhaald of fouten bevatten. Bovendien, volgens rapporten van technisch personeel, kan een rootkit of andere malware het probleem van de dezelfde soort veroorzaken.

In beide gevallen, kan het probleem worden opgelost door de bovenstaande hulpprogramma-sugested. Alternatief, kunt u een malware scan uit te voeren en het stuurprogramma handmatig bijwerken (zoeken Microsoft KB voor de nieuwste versies voor uw Windows-editie)

Wij hopen onze tips helpen u om op te lossen STOP: 0x0000008E.

What if the problem still remains?

If you are not a computer expert and not sure what caused your problem scan your computer with this tool for FREE. This is an all-in-one solution that repairs the whole system and even reverses the damage already done using a full online database of replacement files. The program's functionality is not limited to a specific range of problems, like driver or registry issues, system settings or malware, but covers all of them.